ТЕХНИЧКA СПЕЦИФИКАЦИЈА ЗА ТРАКТОР ARMATRAC 652E / 654E

ТРАКТОР 652Е 654Е
MOTOР PERKINS 1103D-33TA PERKINS 1103D-33TA
Емисија на гасови Tier IIIA Tier IIIA
Моќност 47 KW (64 KC) 47 KW (64 KC)
Број на цилиндри / Зафатнина 3 / 3300 ccm3 3 / 3300 ccm3
Аспирација Турбо и интеркулер Турбо и интеркулер
Номинален број на вртежи 2350 rpm 2350 rpm
ТРАНСМИСИЈА Carraro T50 (Италија) Carraro T50 (Италија)
Брзини напред / назад 12 напред / 12 назад 12 напред / 12 назад
Карданско вратило Независен Независен
Брзина на карданско вратило 540 / 540Е rpm 540 / 540Е rpm
ПОГОН 2WD 4WD
УПРАВУВАЊЕ Хидростатично Хидростатично
Кочници Механички, 4+4 дискови потопени во масло Механички, 4+4 дискови потопени во масло
Предни тегови 4 х 30 кг 4 х 30 кг
Задни тегови 1 х 50 кг на секое тркало 1 х 50 кг на секое тркало
Должина 3725 мм 3725 мм
Ширина 1815 мм 1815 мм
Максимална висина 2590 мм 2590 мм
Клиренс 375 мм 375 мм
Капацитет на подигање 2400 кг 2400 кг
Гуми (предни / задни) 7.50-16 / 14.9-30 9.50-24 / 14.9-30
Тежина на трактор со платформа 2510 кг (без тегови) 2785 кг (без тегови)
Тежина на трактор со кабина 2675 кг (без тегови) 2955 кг (без тегови)