ТЕХНИЧКA СПЕЦИФИКАЦИЈА ЗА ТРАКТОР ARMATRAC 652FG / 654FG

ТРАКТОР 652FG 654FG
MOTOР PERKINS 1103D-33TA PERKINS 1103D-33TA
Емисија на гасови Tier IIIA Tier IIIA
Моќност 47 KW (64 KC) 47 KW (64 KC)
Број на цилиндри / Зафатнина 3 / 3300 ccm3 3 / 3300 ccm3
Аспирација Турбо и интеркулер Турбо и интеркулер
Номинален број на вртежи 2350 rpm 2350 rpm
ТРАНСМИСИЈА ZF Т-537 (Германија) ZF Т-537 (Германија)
Брзини напред / назад 16 напред / 8 назад 16 напред / 8 назад
Карданско вратило Независен Независен
Брзина на карданско вратило 540 / 540Е rpm 540 / 540Е rpm
Опција* 540 / 1000 rpm 540 / 1000 rpm
ПОГОН 2WD 4WD
УПРАВУВАЊЕ Хидростатично Хидростатично
Кочници Механички, 4+4 дискови потопени во масло Механички, 4+4 дискови потопени во масло
Предни тегови 4 x 30 кг 6 x 30 кг
Задни тегови 1 х 40 кг на секое тркало 1 х 40 кг на секое тркало
Должина 4020 мм 4020 мм
Ширина 1680 мм 1680 мм
Максимална висина 2530 мм 2530 мм
Клиренс 395 мм 285 мм
Капацитет на подигање 2800 кг 2800 кг
Гуми (предни / задни) 6.50-16 / 380/70 R28 280/70 R20 / 380/70 R28
Тежина на трактор со платформа 2400 кг (без тегови) 2750 кг (без тегови)
Тежина на трактор со кабина 2600 кг (без тегови) 2950 кг (без тегови)