Пумпи за наводнување

ДИЗЕЛ ПУМПИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ Самовшмукувачки пумпи МОДЕЛ WP-20D/E WP-30D/E WP-40D/E Влезен/излезен дијаметар (mm) 50(2”) 80(3”) 100(4”) Максимална височина  (m) 25 28 25 Максимална длабочина (m) 7 7 7 Максимален капацитет (m3/h) 30 60 85 Мотор МОДЕЛ SH170F/E SH178F/E SH186F/E Зафатнина  (cc) 211 296 406 Номинална моќност (kw/rpm)

повеќе