Мулчери POWER

МОДЕЛ Мулчер POWER 145 Мулчер POWER 160 Мулчер POWER 180 Мулчер POWER 200 Мулчер POWER 225 Мулчер POWER 240 Мулчер POWER 260 Работна зафатнина (cm) 145 160 180 200 225 240 260 Број на работни органи 12 чукови 14 чукови 16 чукови 20 чукови 20 чукови 24

повеќе

Мулчери STAR

МОДЕЛ Мулчер STAR 130 Мулчер STAR 145 Мулчер STAR 160 Мулчер STAR 180 Мулчер STAR 200 Мулчер STAR 225 Работна зафатнина (cm) 130 145 160 180 200 225 Број на работни органи 12 чукови 16 чукови 16 чукови 20 чукови 20 чукови 24 чукови Поместување Хидраулично Хидраулично

повеќе

Мулчери VIP

МОДЕЛ Мулчер VIP 130 Мулчер VIP 145 Мулчер VIP 160 Мулчер VIP 180 Мулчер VIP 200 Работна зафатнина (cm) 130 145 160 180 200 Број на работни органи 12 чукови 12 чукови 16 чукови 16 чукови 20 чукови Поместување Хидраулично Хидраулично Хидраулично Хидраулично Хидраулично Потребна моќност (КС)

повеќе

Мулчери LIGHT

МОДЕЛ Мулчер LIGHT 130 Мулчер LIGHT 145 Мулчер LIGHT 160 Работна зафатнина (cm) 130 145 160 Број на работни органи 20 чукови 22 чукови 24 чукови Поместување Механичко Механичко Механичко Потребна моќност (КС) 20 – 30 30 – 40 40 – 50

повеќе