Мотокултиватор ФПМ 408

МОДЕЛ FPM 408 МОТОР 6 LD 360-Anadolu или DMB KM 178 F-Kipor/Kama ВИД НА МОТОР ЕДНОЦИЛИНДРИЧЕН, ЧЕТИРИТАКТЕН, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ГОРИВО ДИЗЕЛ МОЌНОСТ (kw/ks / врт./min) 5,5 (7,5) / 3000 3,68 (5) / 3000 ; 4 (5,5) / 3600 СТАРТУВАЊЕ РАЧНО КВАЧИЛО СУВ, ЕДНА ЛАМЕЛА МЕНУВАЧ ♦ МЕХАНИЧКИ

повеќе

Мотокултиватор ФПМ 406

МОДЕЛ FPM 408 МОТОР 6 LD 360-Anadolu или DMB KM 178 F-Kipor/Kama ВИД НА МОТОР ЕДНОЦИЛИНДРИЧЕН, ЧЕТИРИТАКТЕН, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ГОРИВО ДИЗЕЛ МОЌНОСТ (kw/ks / врт./min) 5,5 (7,5) / 3000 3,68 (5) / 3000 ; 4 (5,5) / 3600 СТАРТУВАЊЕ РАЧНО КВАЧИЛО СУВ, ЕДНА ЛАМЕЛА МЕНУВАЧ ♦ МЕХАНИЧКИ

повеќе

Мотокултиватор MF360

  МОДЕЛ MF 360 МОТОР 178 HI – EARNS ВИД НА МОТОР ЕДНОЦИЛИНДРИЧЕН, ЧЕТИРИТАКТЕН, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ГОРИВО ДИЗЕЛ МОЌНОСТ (kw/ks / врт./min) 4.4 (6) / 3600 СТАРТУВАЊЕ РАЧНО МЕНУВАЧ ♦ МЕХАНИЧКИ ♦ БРОЈ НА БРЗИНИ – 4, (2 БРЗИНИ НАПРЕД, 2 БРЗИНИ НАЗАД) ИЗЛЕЗЕН КАРДАН ЕДЕН, ЗА

повеќе