Линиски косачки ФПМ

МОДЕЛ FPM 627.667 (бочна) FPM 627.027 FPM 627.079 FPM 627.089 Работна зафатнина (cm) 160 160 180 210 Висина на косење (cm) 3 – 9 3 – 9 3 – 9 3 – 9 Тежина (kg) 170 170 176 185 Потребна моќност (КС) 25 – 40 25 –

повеќе

Дискови косачки тип KUHN

МОДЕЛ FPM 627.134 FPM 627.135 FPM 627.928C FPM 627.136 FPM 627.113 Работна зафатнина (cm) 160 200 240 280 315 Висина на косење (cm) 3 – 9 3 – 9 3 – 9 3 – 9 3 – 9 Тежина (kg) 365 405 450 530 650 Потребна моќност

повеќе

Дискови косачки тип FPM

МОДЕЛ FPM 627.712 FPM 627.726 FPM 627.713 Работна зафатнина (cm) 130 165 200 Висина на косење (cm) 3 – 9 3 – 9 3 – 9 Тежина (kg) 290 340 405 Потребна моќност (КС) 30 – 40 40 – 50 50 – 60

повеќе

Ротациони косачки

МОДЕЛ Ротациона косачка GLADIATOR 145 Ротациона косачка GLADIATOR 165 Ротациона косачка GLADIATOR 185 Работна зафатнина (cm) 145 165 185 Тежина (kg) 360 400 450 Потребна моќност (КС) 35 – 45 45 – 60 60 – 80

повеќе