Машина за сечење и цепење дрва TITAN

МОДЕЛ TITAN 40/20 PREMIUM TITAN 42/20 STANDARD Погон – кардан потребна моќност (KС) 45 40 Погон електромотор (KW) 15 / Сила на цепење (Т) 20 20 Максимален дијаметар на стебло (mm) 400 420 Начин на сечење на дрва со Vidia 1000mm со пила 540mm Должина на сечење

повеќе