МОДЕЛ MF 360
МОТОР 178 HI – EARNS
ВИД НА МОТОР ЕДНОЦИЛИНДРИЧЕН, ЧЕТИРИТАКТЕН, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ
ГОРИВО ДИЗЕЛ
МОЌНОСТ (kw/ks / врт./min) 4.4 (6) / 3600
СТАРТУВАЊЕ РАЧНО
МЕНУВАЧ ♦ МЕХАНИЧКИ
♦ БРОЈ НА БРЗИНИ – 4, (2 БРЗИНИ НАПРЕД, 2 БРЗИНИ НАЗАД)
ИЗЛЕЗЕН КАРДАН ЕДЕН, ЗА ПОГОН НА ПРИКЛУЧОЦИ, ПРИ ДВИЖЕЊЕ НАНАПРЕД И НАНАЗАД;
УПРАВУВАЧ ♦ ПРИСПОСОБЛИВ ПО ВИСИНА И НА СТРАНА
♦ СЕ ВРТИ ЗА 180 ° ЗА ПРИКЛУЧУВАЊЕ НА ПРИКЛУЧОЦИ
КОЧНИЦИ МЕХАНИЧКА
ПРИКЛУЧОЦИ (опција) ФРЕЗА, КОСАЧКА, ПЛУГ, БРАЗДАЧ, ВАДАЧКА ЗА КОМПИР, ДАСКА ЗА СНЕГ И ФРЕЗЕР ЗА СНЕГ
ТЕЖИНА (kg) 80