МОДЕЛ SC90-III
МОТОР 170F
ЗАФАТНИНА НА МОТОР (сс) 208
ГОРИВО БЕНЗИН
МОЌНОСТ (ks / врт./min) 7 / 3600
СТАРТУВАЊЕ РАЧНО
МЕНУВАЧ ♦ МЕХАНИЧКИ
♦ БРОЈ НА БРЗИНИ – 3, (2 БРЗИНИ НАПРЕД, 1 БРЗИНИ НАЗАД)
ПОГОН КАИШ / ЛАНЕЦ
УПРАВУВАЧ ♦ ПРИСПОСОБЛИВ ПО ВИСИНА
ДЛАБОЧИНА НА ФРЕЗИРАЊЕ 10
ПРИКЛУЧОЦИ (опција) ФРЕЗА, ПЛУГ, БРАЗДАЧ, ВАДАЧКА ЗА КОМПИР
ТЕЖИНА (kg) 84