МОДЕЛ SC 700 CD SC 700 E
Погон Кардан Електромотор 4KW
Дијаметар на лист – Vidia (mm) 700 700
Максимален дијаметар на сечење (mm) 300 300
Потребна моќност (KС) 26 /