МОДЕЛ TITAN 40/20 PREMIUM TITAN 42/20 STANDARD
Погон – кардан потребна моќност (KС) 45 40
Погон електромотор (KW) 15 /
Сила на цепење (Т) 20 20
Максимален дијаметар на стебло (mm) 400 420
Начин на сечење на дрва со Vidia 1000mm со пила 540mm
Должина на сечење (cm) 25, 33, 40, 50, 60  
Секира за цепење – стандард 2 – 4 2 – 4
Секира за цепење – опција 2 – 6, 2 – 8 и 2 – 12 2 – 6, 2 – 8 и 2 – 12