Садачки за тутун и пипер

МОДЕЛ Расадосадачка 3R Расадосадачка 4R Расадосадачка 5R Работна зафатнина (cm) 160 270 270 Број на редови 3 реда 4 реда 5 реда Растојание меѓу редови (cm) 32 – 50 32 – 50 32 – 50 Потребна моќност (КС) 15 – 25 25 – 35 35 – 50

повеќе