Мотокопачка ФПМ 512 бензин

ТИП FPM 512 МОТОР GX 160-Honda  SH 265-Kohler ВИД НА МОТОР ЕДНОЦИЛИНДРИЧЕН, ЧЕТИРИТАКТЕН, ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ ПРЕКУ ВЕНТИЛАТОР ГОРИВО БЕНЗИН МОЌНОСТ (kw(ks) / врт/min) 4 (5,5) / 3600 СТАРТУВАЊЕ РАЧНО КВАЧИЛО ПОВЕЌЕ ЛАМЕЛИ ПОТОПЕНИ ВО МАСЛО МЕНУВАЧ МЕХАНИЧКИ МЕНУВАЧ СО ДВЕ БРЗИНИ, ПОГОНОТ ЗА ТРКАЛА И ЗА ФРЕЗАТА

повеќе