Миксери

 МОДЕЛ Миксер ALMX 3 Миксер ALMX 6 Миксер ALMX 10 Миксер ALMX 12 Волумен (m3) 3 6 10 12 Максимален капацитет (kg) 1000 1850 3400 4800 Тежина на празен миксер (kg) 1120 1850 2450 3000 Потребна моќност (КС) 35 55 65 75     .

повеќе