ДИЗЕЛ ПУМПИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ

Самовшмукувачки пумпи МОДЕЛ WP-20D/E WP-30D/E WP-40D/E
Влезен/излезен дијаметар (mm) 50(2”) 80(3”) 100(4”)
Максимална височина  (m) 25 28 25
Максимална длабочина (m) 7 7 7
Максимален капацитет (m3/h) 30 60 85
Мотор МОДЕЛ SH170F/E SH178F/E SH186F/E
Зафатнина  (cc) 211 296 406
Номинална моќност (kw/rpm) 2.8/3600 4.0/3600 6.3/3600
Резервоар за масло     (L) 0.8 1.1 1.65
Резервоар за гориво    (L) 2.5 3.5 5.5
Пумпа Нето тежина         (Kg) 37 56 64
Димензии L×W×H  (mm) 520×430×540 580×470×570 665×490×630